Overslaan en naar de inhoud gaan

Winst voor Limburgse voetbalteams in derde divisie

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 16:53

De Limburgse voetbalclubs in de derde divisie hebben een goed weekend achter de rug.

Zowel EVV Echt als Groene Ster uit Heerlerheide konden drie punten aan hun totaal toevoegen.

Strobreed
EVV ging op bezoek bij Hoogland, dat voorlaatste staat in het klassement. De Utrechtenaren wisten de mannen uit Echt voor rust in toom te houden, maar moesten in de 58e minuut een treffer incasseren van Reno Kochanowski. Twee minuten later moest de keeper van Hoogland de bal opnieuw uit zijn doel halen nadat Bob Vankan de stand in het voordeel van EVV verdubbeld had. Hoogland bleek niet bij machte de mannen uit Echt in het laatste halfuur van de wedstrijd een strobreed in de weg te leggen. Gescoord werd er niet meer. Eindstand 0-2.

Groene Ster
RKSV Groene Ster ontving Gemert op Sportpark Pronsebroek. Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft lang in balans. Unal kreeg halverwege de eerste speelhelft een kansje, maar dat leverde geen doelpunt op. Twee minuten voor rust kwam Groene Ster op voorsprong toen Thom Vluggen de bal uit een corner in het doel van Gemert kopte.

Gevaar
Gemert probeerde de achterstand in de tweede helft weg te werken. Het team zette Groene Ster onder druk, maar moest daardoor ook ruimte weggeven. Een kwartier voor tijd schoot Gemert de bal op de lat en zorgde in de minuten daarna nog enkele keren voor gevaar voor het doel van Groene Ster. Acht minuten voor tijd kwam Groene Ster met 2-0 voor door een treffer van Chefrino Eind en daar had Gemert geen antwoord meer op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen