Overslaan en naar de inhoud gaan

Winst voor EVV, verlies voor Groene Ster

Geplaatst opzondag 19 januari 2020 - 17:25

EVV Echt heeft de thuiswedstrijd in de derde divisie tegen het hoger geplaatste Dongen gewonnen.

Groene Ster daarentegen verloor en pakte geen punten.

EVV
Rick Polman schoot in de 36e minuut vanaf de stip de bal in het Brabantse doel en bracht de Echtenaren op 1-0. Na het doelpunt van Polman wist noch EVV, noch Dongen de bal in de touwen te schieten en bleven de punten in Echt.

Groene Ster
Groene Ster uit Heerlerheide ging op bezoek bij OFC in Oostzaan. Het team van trainer Maurice Verbunt moest in de eerste helft twee doelpunten incasseren en had na rust niets meer in te brengen tegen de nummer twee uit de derde divisie. De thuisploeg verdubbelde in de tweede helft het doelsaldo en stuurde Groene Ster met een 4-0 nederlaag naar huis.

Veiligheid
De wedstrijd in Oostzaan werd dankzij een gerechtelijke uitspraak toch gespeeld, nadat de burgemeester eerder besloot het sportcomplex te sluiten, omdat de veiligheid rond OFC volgens hem niet gewaarborgd kon worden.

Lees ook: Toch groen licht voor Groene Ster tegen OFC

Stand
Groene Ster staat na 17 wedstrijden met 21 punten tiende in de derde divisie. EVV heeft ook 21 punten en staat op de achtste plek met een beter doelsaldo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen