Overslaan en naar de inhoud gaan

Winst voor Bongaerts met Oranje-volleybalsters

Geplaatst opdinsdag 18 juni 2019 - 18:07

De Nederlandse volleybalsters zijn hun vijfde en laatste week in de Nations League van dit seizoen begonnen met winst.

In het Russische Jekaterinenburg versloeg Oranje met een duidelijke 3-0 zege Thailand.

Vertrouwen
Britt Bongaerts startte in de basis. De spelverdeelster uit Beegden kreeg het vertrouwen van bondscoach Jamie Morrison. Een basisplaats was er ook voor oud-Weert en Peelpush-speelster Yvon Beliën.

Niet genoeg
Met 25-18, 25-20, 25-16 voegde Nederland drie punten toe aan haar totaal. Toch zal dat niet genoeg blijken om de Final Six te halen. Woensdag treft het Nederlands team de Verenigde Staten - de nummer 3 op de Wereldranglijst - én donderdag gastland Rusland, de huidige nummer vijf van de wereld.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen