Tafeltennis

Westa verplettert De Toekomst bij start voorjaarscompetitie

De tafeltennissers van Westa zijn de voorjaarscompetitie prima begonnen. Zij verpletterden in Wessem het team van De Toekomst uit Lochem met 10-0.

RKC Waalwijk - VVV-Venlo (25 jan 2020)
VVV-Venlo pakt volle buit in Waalwijk

VVV-Venlo heeft aan de wedstrijd tegen RKC drie punten overgehouden. De elf van trainer Hans de Koning wonnen in Waalwijk met 1-2 na een 1-0 ruststand.

Jan Linders filiaal
Wederom omzetstijging voor supermarktketen Jan Linders

De Limburgse supermarktketen Jan Linders heeft een goed jaar achter de rug. In 2019 heeft de supermarktgigant uit Nieuw-Bergen een omzet van 457 miljoen euro gedraaid.

Handbal
HandbaL Venlo haalt fors uit tegen Voorwaarts

De vrouwen van Cabooter/HandbaL Venlo hebben flink uitgehaald tegen Voorwaarts. In Twello wonnen zij met 39-22 van de thuisploeg.

Handbal stockfoto (27 okt 2019)
HandbaL Venlo wint met gemak van DSVD

De vrouwen van HandbaL Venlo hebben een gemakkelijke overwinning geboekt op DSVD.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Nipte zege voor Bevo tegen Volendam

De handballers van Herpertz Bevo hebben in de BeNe-League met 28-27 van en in Volendam gewonnen. De beslissende treffer viel in de slotseconden.

OLS Kavelen
OLS in Sevenum groot succes: ruim twee ton winst

De organisatie van het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Sevenum heeft 202.500 euro winst opgeleverd.

DSM: lagere omzet en hogere winst

DSM heeft in het tweede kwartaal de omzet licht zien dalen van 2.359 miljoen euro naar 2.276 miljoen. De winst kwam uit op 205 miljoen.

Winstdaling Vebego na 'investeringsjaar'

Schoonmaakbedrijf en facilitaire dienstverlener Vebego uit Voerendaal heeft in 2018 een winst van 3,4 miljoen euro gehaald.

LIOF ondersteunt recordaantal bedrijven

De regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF heeft afgelopen jaar meer dan 250 bedrijven en projecten ondersteund. Ook heeft het Limburgse investerings- en ontwikkelingsfonds veertien buitenlandse bedrijven naar Limburg weten te halen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten