dpg_att_CD8D_7

Ondermaats Lions verslaat Volendam met 29-23

De handballers van Kembit-Lions hebben in eigen huis met 29-23 van Volendam gewonnen. Bij rust stonden de leeuwen met 21-13 voor, maar het team presteerde in de tweede helft ondermaats.

Tafeltennis
Westa verplettert De Toekomst bij start voorjaarscompetitie

De tafeltennissers van Westa zijn de voorjaarscompetitie prima begonnen. Zij verpletterden in Wessem het team van De Toekomst uit Lochem met 10-0.

RKC Waalwijk - VVV-Venlo (25 jan 2020)
VVV-Venlo pakt volle buit in Waalwijk

VVV-Venlo heeft aan de wedstrijd tegen RKC drie punten overgehouden. De elf van trainer Hans de Koning wonnen in Waalwijk met 1-2 na een 1-0 ruststand.

Jan Linders filiaal
Wederom omzetstijging voor supermarktketen Jan Linders

De Limburgse supermarktketen Jan Linders heeft een goed jaar achter de rug. In 2019 heeft de supermarktgigant uit Nieuw-Bergen een omzet van 457 miljoen euro gedraaid.

Handbal
HandbaL Venlo haalt fors uit tegen Voorwaarts

De vrouwen van Cabooter/HandbaL Venlo hebben flink uitgehaald tegen Voorwaarts. In Twello wonnen zij met 39-22 van de thuisploeg.

Handbal stockfoto (27 okt 2019)
HandbaL Venlo wint met gemak van DSVD

De vrouwen van HandbaL Venlo hebben een gemakkelijke overwinning geboekt op DSVD.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Nipte zege voor Bevo tegen Volendam

De handballers van Herpertz Bevo hebben in de BeNe-League met 28-27 van en in Volendam gewonnen. De beslissende treffer viel in de slotseconden.

OLS Kavelen
OLS in Sevenum groot succes: ruim twee ton winst

De organisatie van het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Sevenum heeft 202.500 euro winst opgeleverd.

DSM: lagere omzet en hogere winst

DSM heeft in het tweede kwartaal de omzet licht zien dalen van 2.359 miljoen euro naar 2.276 miljoen. De winst kwam uit op 205 miljoen.

Winstdaling Vebego na 'investeringsjaar'

Schoonmaakbedrijf en facilitaire dienstverlener Vebego uit Voerendaal heeft in 2018 een winst van 3,4 miljoen euro gehaald.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten