Overslaan en naar de inhoud gaan

Winnares The Voice Kids: 'Kan het echt niet geloven'

Geplaatst opzaterdag 5 juni 2021 - 12:34

De 13-jarige Emma Kok uit Kerkrade is er een dag na haar overwinning in The Voice Kids nog altijd ondersteboven van. "Ongelooflijk, ik kan het echt niet geloven. Ik had het écht niet verwacht."

De Kerkraadse tiener weet niet hoe het haar gelukt is zowel jury als publiek van de tiende editie van het populaire zangtalentenprogramma te betoveren.

Felicitaties stromen binnen
"Ik heb geen idee. Het lag eigenlijk gewoon aan de mensen thuis. Blijkbaar vonden zij mij gewoon, ja...goed," zegt Emma bescheiden op L1 Radio, een dag na haar overwinning. Sinds haar winst staat de telefoon niet meer stil. De felicitaties blijven maar komen. "Het stopt gewoon niet", lacht ze.

De dag na de overwinning is Emma weer thuis in Kerkrade. L1 ging bij haar langs:

Video: L1

Verhaal
De 13-jarige Emma was geen doorsnee kandidaat, maar een zangtalent met een verhaal. Ze lijdt namelijk al sinds haar geboorte aan een maagverlamming. Daardoor komt ze veel in aanraking met artsen. Ook draagt ze altijd een rugzak bij zich met daarin haar sondevoeding. Dat maakte haar vroeger tot een slachtoffer van pesters. Door haar deelname aan The Voice Kids is er nu meer aandacht voor haar aandoening. En dat doet Emma deugd: "Ik ben wel blij dat ik mijn verhaal nu heb verteld".

Toekomst
Ambities en dromen heeft Emma natuurlijk wel, maar ze heeft nog geen idee wat haar verdere pad zal zijn nu ze voorlopig in elk geval een celebrity is: "Nou, ik ga allereerst hiervan genieten en ik zie wel hoe het verder gaat. Ik laat het gewoon op me afkomen".

Lees ook: Emma Kok uit Kerkrade wint tiende seizoen The Voice Kids

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen