Overslaan en naar de inhoud gaan

Winnaars LVK over blunder: 'hier is geen oplossing voor'

Geplaatst opmaandag 25 januari 2016 - 18:51

Duo Spik en Span uit Susteren vindt dat er snel een oplossing moet komen voor de gedupeerde LVK-artiest Pascal Sutherland. Maar hoe die er dan uit moet zien, weten de LVK-winnaars ook niet.

"Hier is gewoon geen oplossing voor", aldus het duo in het L1-programma VastelaovendGaste.

Serieus
"We weten niet wat daar gebeurd is, je weet niet precies hoe dat gegaan is", antwoordt het duo op de vraag of het niet allemaal wat te serieus geworden is. Ze roepen de organiserende Stichting LVK op om er samen met Pascal Sutherland uit te komen.

Finaleblunder
Sutherland had eigenlijk in de LVK-finale moeten staan met zijn nummer, maar door een fout van de LVK-jury gebeurde dat niet. De organisatie heeft aangekondigd dinsdag met een oplossing te komen.

Lees ook: Organisatie LVK maakt blunder dinsdag goed

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op Vastelaovend in Limburg en L11 Alaaf

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pascal Sutherland
Aangeslagen LVK-pechvogel: 'het zit nog heel erg hoog'
LVK-pechvogel hoeft geen wildcard voor finale van 2017
Voorbereidingen voor LVK-finale in volle gang
5200 bezoekers verwacht bij LVK-finale in Venray
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen