Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkels in Outlet Roermond gesloten na coronabesmettingen

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 16:02

Kledingzaak Colin's en schoenenwinkel Stuart Weitzman in het Outlet Center in Roermond zijn gesloten nadat minimaal vijf medewerkers besmet zijn met het coronavirus.

Dat bevestigen meerdere bronnen aan L1.

Helft
Bij Colin's zouden ongeveer acht medewerkers in dienst zijn. Van hen zijn er vier of vijf besmet. De winkel is per direct gesloten. Op de deur hangt een briefje met daarop de tekst: "Excuses voor het ongemak, wij zijn op dit moment gesloten." Bij Stuart Weitzman zou één persoon zijn besmet met het virus. Deze persoon zou tot hetzelfde gezin behoren als een van de besmette personen bij Colin's.

Het Outlet Center was woensdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen