Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkels in Outlet Roermond gesloten na coronabesmettingen

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 16:02

Kledingzaak Colin's en schoenenwinkel Stuart Weitzman in het Outlet Center in Roermond zijn gesloten nadat minimaal vijf medewerkers besmet zijn met het coronavirus.

Dat bevestigen meerdere bronnen aan L1.

Helft
Bij Colin's zouden ongeveer acht medewerkers in dienst zijn. Van hen zijn er vier of vijf besmet. De winkel is per direct gesloten. Op de deur hangt een briefje met daarop de tekst: "Excuses voor het ongemak, wij zijn op dit moment gesloten." Bij Stuart Weitzman zou één persoon zijn besmet met het virus. Deze persoon zou tot hetzelfde gezin behoren als een van de besmette personen bij Colin's.

Het Outlet Center was woensdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen