Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkelpersoneel mishandeld vanwege verbod op verkoop bier

Geplaatst opzondag 4 april 2021 - 10:57

Winkelpersoneel van een supermarkt in Hoensbroek is zaterdagavond bedreigd en mishandeld, omdat het geen bier meer wilde verkopen aan twee mannen.

Het incident gebeurde rond 20:45 uur in de Plus aan het Gebrookerplein. Vanwege de huidige coronamaatregelen mag er na 20:00 uur geen alcohol meer verkocht worden in de winkels.

Klant schiet te hulp
De twee mannen werden agressief toen hen werd geweigerd het bier te verkopen. Een Engels sprekende klant schoot het supermarktpersoneel te hulp en wist te voorkomen dat de situatie verder uit de hand liep.

Eén van de twee mannen, een 37-jarige inwoner van Sittard, werd ter plaatse door agenten gearresteerd. De andere man wist te ontkomen, maar zijn identiteit is bij de politie bekend. Het onderzoek naar deze man loopt nog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen