Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkelpersoneel mishandeld vanwege verbod op verkoop bier

Geplaatst opzondag 4 april 2021 - 10:57

Winkelpersoneel van een supermarkt in Hoensbroek is zaterdagavond bedreigd en mishandeld, omdat het geen bier meer wilde verkopen aan twee mannen.

Het incident gebeurde rond 20:45 uur in de Plus aan het Gebrookerplein. Vanwege de huidige coronamaatregelen mag er na 20:00 uur geen alcohol meer verkocht worden in de winkels.

Klant schiet te hulp
De twee mannen werden agressief toen hen werd geweigerd het bier te verkopen. Een Engels sprekende klant schoot het supermarktpersoneel te hulp en wist te voorkomen dat de situatie verder uit de hand liep.

Eén van de twee mannen, een 37-jarige inwoner van Sittard, werd ter plaatse door agenten gearresteerd. De andere man wist te ontkomen, maar zijn identiteit is bij de politie bekend. Het onderzoek naar deze man loopt nog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen