Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkelpersoneel mishandeld vanwege verbod op verkoop bier

Geplaatst opzondag 4 april 2021 - 10:57

Winkelpersoneel van een supermarkt in Hoensbroek is zaterdagavond bedreigd en mishandeld, omdat het geen bier meer wilde verkopen aan twee mannen.

Het incident gebeurde rond 20:45 uur in de Plus aan het Gebrookerplein. Vanwege de huidige coronamaatregelen mag er na 20:00 uur geen alcohol meer verkocht worden in de winkels.

Klant schiet te hulp
De twee mannen werden agressief toen hen werd geweigerd het bier te verkopen. Een Engels sprekende klant schoot het supermarktpersoneel te hulp en wist te voorkomen dat de situatie verder uit de hand liep.

Eén van de twee mannen, een 37-jarige inwoner van Sittard, werd ter plaatse door agenten gearresteerd. De andere man wist te ontkomen, maar zijn identiteit is bij de politie bekend. Het onderzoek naar deze man loopt nog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen