Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkelovervaller maakt wheelie tijdens vlucht

Geplaatst opdinsdag 18 juni 2019 - 12:57

De politie heeft bewegende beelden gedeeld van de man die op 25 mei een winkel aan de Hoofdstraat in Landgraaf heeft overvallen.

De overvaller trok die zaterdag zijn T-shirt omhoog en liet de kassamedewerkster de schede van een mes zien. De vrouw liep daarop de winkel in, waarna de overvaller geld uit de kassa haalde.

Lees ook: Gewapende winkelovervaller vlucht op witte scooter

Wheelie
Hij ging er vervolgens vandoor op een witte scooter. Een bewakingscamera in de buurt legde hem vast. Op zijn vlucht nam hij nog de tijd voor een opvallende manoeuvre: terwijl hij op zijn achterwiel langsrijdt, kijkt hij nog even in de richting van de camera.

De politie is op zoek naar mensen die de dader herkennen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen