Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkeldiefstal door 10-jarig meisje in Geleen

Geplaatst opdonderdag 29 juli 2021 - 15:07

De politie heeft donderdagmiddag een 10-jarig meisje thuisgebracht nadat ze zes potten noodles stal uit een winkel.

Dat meldt de politie op Instagram.

Winkelverbod
"We kregen een melding van een winkeldiefstal in Geleen. Echter bleek het niet een bekende draaideurcrimineel te zijn", schrijft de politie. Ter plaatse zagen agenten dat een 10-jarig meisje de schuldige was. Ze kreeg een winkelverbod, maar verder is het niet mogelijk om haar strafrechtelijk te vervolgen vanwege haar leeftijd.

Veilig Thuis
Agenten hebben het meisje thuisgebracht en zijn met haar in gesprek gegaan, in het bijzijn van haar moeder. De politie heeft Veilig Thuis ingeschakeld. Dat is een advies- en meldpunt voor huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. De organisatie gaat de huiselijke situatie onderzoeken en beoordelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen