Overslaan en naar de inhoud gaan

Windraak krijgt weer een restaurant

Geplaatst opmaandag 24 november 2014 - 12:00

Het amper 95 inwoners tellende gehucht Windraak krijgt weer een restaurant.

In januari opent eetzaak Windraak 31 de deuren in het bekende horecapand waar tot afgelopen zomer twintig jaar lang brasserie Oppe Winjtraak was gevestigd.

Verbouwing
Windraak 31 wordt het tweede eetcafé van horecaonderneemster Dymphy Roufs. De 34-jarige Sittardse heeft in haar woonplaats ook al Marktrestaurant Luna in handen. Het horecapand boven op de drukke Windrakerberg ondergaat momenteel een forse verbouwing.

"De zaak krijgt een modern interieur met vintage-elementen", zegt Roufs. Rond het gebouw verrijzen ook een terras met 120 zitplaatsen, kinderspeeltoestellen en een parkeerterrein.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Beste koffie van Limburg komt uit Maastricht
Tientallen jerrycans gedumpt bij Munstergeleen
Motorrijder rijdt wandelaar aan en gaat er vandoor
Dit weekend geheel vrijblijvend het klooster in
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen