Overslaan en naar de inhoud gaan

Wind speelt boogschutters in Berlijn parten

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 20:51

Mike Schloesser, Steve Wijler en Gabriela Bayardo hebben de kwalificatie voor de vierde wedstrijd in de strijd om de wereldbeker handboogschieten in Berlijn achter de rug.

De wind speelde de deelnemers in Berlijn behoorlijk parten. De scores waren daardoor beduidend lager dan normaal. "Het scheelde soms wel 25 punten”, laat Mike Schloesser aan L1 weten.

Tweede
Schloesser sloot de kwalificatie bij de compoundschutters als tweede af met 690 punten. De schutter uit Weustenrade schoot een punt minder dan de Kroaat Domagoj Buden en mag de eerste twee ronden van het hoofdtoernooi in de Duitse hoofdstad overslaan.

Wijler
Recurvespecialist Steve Wijler uit Horn hoeft de eerste ronde niet in actie te komen. Hij legde met 636 punten in de kwalificatie beslag op de zeventiende plaats.

Bayardo
Ook Gabriela Bayardo heeft in de eerste ronde een bye. Zij kwalificeerde zich met 616 punten als negentiende voor het hoofdtoernooi. De Koreaanse San An sloot de kwalificatie met 649 punten af.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen