Overslaan en naar de inhoud gaan

Wind en regen tijdens carnavalsweekend

Geplaatst opdinsdag 21 februari 2017 - 21:59

Wind en af en toe een regenbui. Daar moeten we het komend carnavalsweekend waarschijnlijk mee doen.

Meteo Limburg verwacht dat de zon dan maar weinig te zien zal zijn.

Ruim 10 graden
Net als de dagen ervoor zal het zaterdag flink waaien. In de loop van de dag is er kans op regen en het wordt zo'n 9 graden. De drie dagen daarna loopt de temperatuur steeds op tot iets boven de 10 graden. Maandag wordt met 13 graden de warmste carnavalsdag.

De zachte temperaturen gaan helaas wel gepaard met meer regen. Zondag, maandag en dinsdag trekken er regelmatig buien over Limburg. Toch zijn er ook droge perioden.

Stormdepressie
Ook de dagen voor carnaval is het behoorlijk regenachtig. Woensdag krijgt de zon weinig kans. Hoewel het 's ochtends vooral droog is, gaat het 's middags regenen. Het wordt maximaal 13 graden en het gaat flink waaien. Ook donderdag blijft het waaien.

Sterker nog: vanwege een stormdepressie rond de Noordzee, krijgen we in Limburg te maken met windkracht 5 of 6. Opnieuw is het regenachtig en het wordt zo'n 11 graden.

Hagel en sneeuw
Vrijdag wordt het met 7 graden minder zacht. Er zijn perioden met flink wat zon. Toch blijft het niet droog, er is zelf kans op een hagel- of sneeuwbui. 's Nachts gaat het waarschijnlijk een paar graden vriezen.

Meer weer? Lees hier de uitgebreide weersverwachting.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stormachtig carnaval op komst: regen en felle windstoten
KNMI geeft code geel af voor maandag
Carnavalsmaandag windstoten tot 75 km/u in Limburg
Lenteachtig einde februari, bewolkte carnaval op komst
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen