Sport

Ook sportwereld keihard geraakt door coronavirus

De schade in de sportwereld van deze coronacrisis? Volgens sportmarketeer Bob van Oosterhout gaat dat in totaal om één tot anderhalf miljard euro.

Schuurs uitgeschakeld in kwartfinales

Dubbelspecialiste Demi Schuurs heeft zich op Wimbledon niet voor de eerste keer weten te plaatsen voor de halve eindstrijd van een grandslamtoernooi.

Demi Schuurs kwartfinalist op Wimbledon

Demi Schuurs en haar partner Anna-Lena Grönefeld staan in de kwartfinale van het vrouwendubbel op Wimbledon.

Schuurs naar achtste finale op Wimbledon

Tennisster Demi Schuurs en haar partner Anna-Lena Groenefeld hebben de volgende ronde bereikt van het vrouwendubbel op Wimbledon. Het tweetal was met 6-3 en 6-0 te sterk voor Alicija Rosolska en Astra Sharma.

Schuurs knokt zich naar volgende ronde Wimbledon

Tennisster Demi Schuurs en haar dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld hebben de volgende ronde bereikt van het grandslamtoernooi van Wimbledon. Het tweetal versloeg het Australische duo Monique Adamczak en Ellen Perez in drie sets: 5-7, 6-1 en 9-7.

Geëmotioneerde Schuurs baalt van nederlaag op Wimbledon

Voor Demi Schuurs kwam donderdag een einde aan het grastoernooi op Wimbledon. De 24-jarige tennisster uit Nieuwstadt was nooit eerder zo ver gekomen in een Grand Slam-toernooi.

Schuurs ziet Wimbledon-droom sneuvelen in kwartfinale

Voor Demi Schuurs is het Grand Slam-toernooi van Wimbledon voorbij. De tennisster uit Nieuwstadt verloor in de kwartfinale van het gemengd dubbel met haar partner Jean-Julien Rojer in drie sets van Jamie Murray en Victoria Azarenka.

Schuurs en Rojer in kwartfinale gemengd dubbel Wimbledon

Demi Schuurs en Jean-Julien Rojer hebben de kwartfinale van het gemengd dubbel op Wimbledon bereikt.

Demi Schuurs uitgeschakeld in vrouwendubbel op Wimbledon

Demi Schuurs en Elise Mertens hebben de derde ronde van het vrouwendubbel op Wimbledon niet overleefd. Na een uur en 38 minuten verlieten hun tegenstanders Nicole Melichar en Kveta Peschke als winnaar baan veertien.

Schuurs stoot door naar derde ronde Wimbledon

Jean-Julien Rojer en Demi Schuurs hebben op Wimbledon de derde ronde bereikt in het gemengd dubbelspel. Het als Nederlandse duo versloeg het Amerikaans-Tsjechische koppel Jamie Cerretani en Renata Voracova in twee sets: 7-6 en 6-3.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten