Mentaal sterke Sam Schröder in finale op Wimbledon nr 1 (09 jul 2021)

Alcott zit Schröder ook in Wimbledon-finale dwars

Sam Schröder heeft in de finale van Wimbledon het onderspit gedolven tegen Dylan Alcott.

Mentaal sterke Sam Schröder in finale op Wimbledon nr 1 (09 jul 2021)
Mentaal sterke Sam Schröder naar finale op Wimbledon

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft de halve finale op Wimbledon gewonnen van de Brit Andy Lapthorne met 7-5 6-7(5) 6-3. Schröder gaat dankzij deze overwinning zijn vierde Grand Slam-finale op rij spelen.

Edit - Demi Schuurs stock (1 nov 2019)
Demi Schuurs al in eerste ronde uitgeschakeld op Wimbledon

Demi Schuurs is al in de eerste ronde van het vrouwendubbel van Wimbledon uitgeschakeld.

Sport
Ook sportwereld keihard geraakt door coronavirus

De schade in de sportwereld van deze coronacrisis? Volgens sportmarketeer Bob van Oosterhout gaat dat in totaal om één tot anderhalf miljard euro.

Schuurs uitgeschakeld in kwartfinales

Dubbelspecialiste Demi Schuurs heeft zich op Wimbledon niet voor de eerste keer weten te plaatsen voor de halve eindstrijd van een grandslamtoernooi.

Demi Schuurs kwartfinalist op Wimbledon

Demi Schuurs en haar partner Anna-Lena Grönefeld staan in de kwartfinale van het vrouwendubbel op Wimbledon.

Schuurs naar achtste finale op Wimbledon

Tennisster Demi Schuurs en haar partner Anna-Lena Groenefeld hebben de volgende ronde bereikt van het vrouwendubbel op Wimbledon. Het tweetal was met 6-3 en 6-0 te sterk voor Alicija Rosolska en Astra Sharma.

Schuurs knokt zich naar volgende ronde Wimbledon

Tennisster Demi Schuurs en haar dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld hebben de volgende ronde bereikt van het grandslamtoernooi van Wimbledon. Het tweetal versloeg het Australische duo Monique Adamczak en Ellen Perez in drie sets: 5-7, 6-1 en 9-7.

Geëmotioneerde Schuurs baalt van nederlaag op Wimbledon

Voor Demi Schuurs kwam donderdag een einde aan het grastoernooi op Wimbledon. De 24-jarige tennisster uit Nieuwstadt was nooit eerder zo ver gekomen in een Grand Slam-toernooi.

Schuurs ziet Wimbledon-droom sneuvelen in kwartfinale

Voor Demi Schuurs is het Grand Slam-toernooi van Wimbledon voorbij. De tennisster uit Nieuwstadt verloor in de kwartfinale van het gemengd dubbel met haar partner Jean-Julien Rojer in drie sets van Jamie Murray en Victoria Azarenka.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten