Overslaan en naar de inhoud gaan

Wim Stroetinga wint Limburgse rit van Olympia's Tour

Geplaatst opdonderdag 14 mei 2015 - 16:19

Wim Stroetinga van de ploeg Parkhotel Valkenburg heeft in Reuver de derde etappe van Olympia's Tour gewonnen.

De Fries was in de sprint te snel voor Coen Vermeltfoort en Jeff Vermeulen. De 159 kilometer lange rit voerde de eliterenners door Midden-Limburg. Ook werden twee lussen in Duitsland gereden.

Schoonbroodt naar plek twee
Limburger Bob Schoonbroodt, ook van Parkhotel Valkenburg, klom in het algemeen klassement van de derde naar de tweede plek doordat Arno van der Zwet, die tweede stond, na een val de wedstrijd moest staken. De coureur uit Hoensbroek staat achttien seconden achter op leider Jetse Bol.

Vrijdag rijden de renners een rit in en rond het Belgische Diegem. Zaterdag is een tijdrit in Delft. Olympia's Tour duurt nog tot en met zondag.

Lees ook: Wielerronde Olympia’s Tour keert terug in Reuver.

Foto: Laurens Eggen
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Schoonbroodt grijpt naast eindzege Olympia's Tour
Wielrenner Schoonbroodt nadert leider tot op zes seconden
Geen Hofland, Ten Dam en Teunissen in Volta Limburg Classic
Wielerronde Olympia’s Tour keert terug in Reuver
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen