Overslaan en naar de inhoud gaan

Willy Dullens op de verjaardag bij 90-jarige fan

Geplaatst opmaandag 25 mei 2020 - 21:39

Het is een bijzondere verjaardag voor Zef Schadron. Niet alleen vanwege het bereiken van de mooie leeftijd van 90 jaar, maar ook omdat oud-voetballer Willy Dullens hem kwam feliciteren.

Schadron kreeg in verzorgingshuis de Kollenberg in Sittard onverwacht bezoek van Willy Dullens. Daar kreeg de jarige allerlei Fortuna-gerelateerde cadeaus, zoals een shirt, een sjaal en een bidon.

Anekdotes
Het meest genoot de Fortuna-supporter van de anekdotes die hij met Dullens kon ophalen. Zo werd er gesproken over een wedstrijd waarbij Dullens om de handtekening van Abe Lenstra vroeg.

Video: L1

Geen bezoek
Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus had Schadron al weken geen bezoek meer kunnen ontvangen. Hij was bijzonder verrast door de komst van de voormalige voetballer. Beiden werden gescheiden door een glasplaat, maar konden goed met elkaar communiceren.

Energie
De voormalige voetballer was door Debbby Haagmans van de afdeling Dagbesteding uitgenodigd om de verjaardag op te vrolijken. "We merken als we met meneer Schadron over voetbal spreken dat hij dan vrolijk wordt. Vandaar dat wij het idee hadden om de oud-voetballer voor zijn verjaardag uit te nodigen. Van dit bezoek krijgt hij ongetwijfeld veel energie, net zoals het ons als personeel veel voldoening geeft om dit te organiseren," aldus Haagmans.

Al 80 jaar voetbalfan
Zef Schadron is al 80 jaar voetbalfan. In eerste instantie was hij supporter van de Sittardse Boys en Almania uit Broeksittard. Naderhand ging hij ook juichen voor Sittardia en Fortuna Sittard.

Diemers behouden
Schadron had ongevraagd ook nog een tip voor het huidige management van de Sittardse eredivisieclub: "Diemers proberen te houden voor het komende seizoen als de financiën het toelaten."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen