Overslaan en naar de inhoud gaan

Willy Dullens op de verjaardag bij 90-jarige fan

Geplaatst opmaandag 25 mei 2020 - 21:39

Het is een bijzondere verjaardag voor Zef Schadron. Niet alleen vanwege het bereiken van de mooie leeftijd van 90 jaar, maar ook omdat oud-voetballer Willy Dullens hem kwam feliciteren.

Schadron kreeg in verzorgingshuis de Kollenberg in Sittard onverwacht bezoek van Willy Dullens. Daar kreeg de jarige allerlei Fortuna-gerelateerde cadeaus, zoals een shirt, een sjaal en een bidon.

Anekdotes
Het meest genoot de Fortuna-supporter van de anekdotes die hij met Dullens kon ophalen. Zo werd er gesproken over een wedstrijd waarbij Dullens om de handtekening van Abe Lenstra vroeg.

Video: L1

Geen bezoek
Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus had Schadron al weken geen bezoek meer kunnen ontvangen. Hij was bijzonder verrast door de komst van de voormalige voetballer. Beiden werden gescheiden door een glasplaat, maar konden goed met elkaar communiceren.

Energie
De voormalige voetballer was door Debbby Haagmans van de afdeling Dagbesteding uitgenodigd om de verjaardag op te vrolijken. "We merken als we met meneer Schadron over voetbal spreken dat hij dan vrolijk wordt. Vandaar dat wij het idee hadden om de oud-voetballer voor zijn verjaardag uit te nodigen. Van dit bezoek krijgt hij ongetwijfeld veel energie, net zoals het ons als personeel veel voldoening geeft om dit te organiseren," aldus Haagmans.

Al 80 jaar voetbalfan
Zef Schadron is al 80 jaar voetbalfan. In eerste instantie was hij supporter van de Sittardse Boys en Almania uit Broeksittard. Naderhand ging hij ook juichen voor Sittardia en Fortuna Sittard.

Diemers behouden
Schadron had ongevraagd ook nog een tip voor het huidige management van de Sittardse eredivisieclub: "Diemers proberen te houden voor het komende seizoen als de financiën het toelaten."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen