Overslaan en naar de inhoud gaan

Willem versus Wil: geen winnaar bij Limburgse trainertwist

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 22:07

De wedstrijd tussen Helmond Sport en NAC Breda kende vrijdagavond een sterk Limburgs tintje. Het duel tussen de coach Wil Boessen en Willem Weijs kreeg echter geen winnaar.

De Keuken Kampioen Divisie-confrontatie eindigde immers zoals die begon: 0-0.

Debuut
Het was voor Weijs zijn debuut als hoofdcoach in het betaald voetbal. De oefenmeester uit Broekhuizenvorst nam tijdens de winterstop bij NAC op interim-basis de taken van de ontslagen Ruud Brood en Regillio Vrede over. Dat duo, waar Weijs als assistent-trainer al mee samenwerkte, werd vanwege tegenvallende prestaties aan de kant geschoven.

Lees ook: Limburgse trainer aan roer bij NAC na ontslag Brood en Vrede

Van Gassel
Sittardenaar Boessen, die met Helmond Sport op de negentiende plek op de ranglijst bivakkeert, stelde met zijn ploeg alles in het werk om een resultaat uit het vuur te slepen tegen het als zesde geklasseerde NAC. Dat lukte mede door een sterk optreden van doelman Stijn van Gassel uit Ysselsteyn, die zijn ploeg meerdere keren in benarde positie behoedde voor een achterstand. Daarnaast trof NAC een keer de paal.

Ranglijst
De puntendeling levert NAC een plekje winst op de ranglijst op. De Bredenaars staan voorlopig vijfde. Helmond Sport blijft steken op de negentiende en voorlaatste plaats, drie punten vóór hekkensluiter FC Dordrecht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen