Overslaan en naar de inhoud gaan

Willem versus Wil: geen winnaar bij Limburgse trainertwist

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 22:07

De wedstrijd tussen Helmond Sport en NAC Breda kende vrijdagavond een sterk Limburgs tintje. Het duel tussen de coach Wil Boessen en Willem Weijs kreeg echter geen winnaar.

De Keuken Kampioen Divisie-confrontatie eindigde immers zoals die begon: 0-0.

Debuut
Het was voor Weijs zijn debuut als hoofdcoach in het betaald voetbal. De oefenmeester uit Broekhuizenvorst nam tijdens de winterstop bij NAC op interim-basis de taken van de ontslagen Ruud Brood en Regillio Vrede over. Dat duo, waar Weijs als assistent-trainer al mee samenwerkte, werd vanwege tegenvallende prestaties aan de kant geschoven.

Lees ook: Limburgse trainer aan roer bij NAC na ontslag Brood en Vrede

Van Gassel
Sittardenaar Boessen, die met Helmond Sport op de negentiende plek op de ranglijst bivakkeert, stelde met zijn ploeg alles in het werk om een resultaat uit het vuur te slepen tegen het als zesde geklasseerde NAC. Dat lukte mede door een sterk optreden van doelman Stijn van Gassel uit Ysselsteyn, die zijn ploeg meerdere keren in benarde positie behoedde voor een achterstand. Daarnaast trof NAC een keer de paal.

Ranglijst
De puntendeling levert NAC een plekje winst op de ranglijst op. De Bredenaars staan voorlopig vijfde. Helmond Sport blijft steken op de negentiende en voorlaatste plaats, drie punten vóór hekkensluiter FC Dordrecht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen