Overslaan en naar de inhoud gaan

Willem versus Wil: geen winnaar bij Limburgse trainertwist

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 22:07

De wedstrijd tussen Helmond Sport en NAC Breda kende vrijdagavond een sterk Limburgs tintje. Het duel tussen de coach Wil Boessen en Willem Weijs kreeg echter geen winnaar.

De Keuken Kampioen Divisie-confrontatie eindigde immers zoals die begon: 0-0.

Debuut
Het was voor Weijs zijn debuut als hoofdcoach in het betaald voetbal. De oefenmeester uit Broekhuizenvorst nam tijdens de winterstop bij NAC op interim-basis de taken van de ontslagen Ruud Brood en Regillio Vrede over. Dat duo, waar Weijs als assistent-trainer al mee samenwerkte, werd vanwege tegenvallende prestaties aan de kant geschoven.

Lees ook: Limburgse trainer aan roer bij NAC na ontslag Brood en Vrede

Van Gassel
Sittardenaar Boessen, die met Helmond Sport op de negentiende plek op de ranglijst bivakkeert, stelde met zijn ploeg alles in het werk om een resultaat uit het vuur te slepen tegen het als zesde geklasseerde NAC. Dat lukte mede door een sterk optreden van doelman Stijn van Gassel uit Ysselsteyn, die zijn ploeg meerdere keren in benarde positie behoedde voor een achterstand. Daarnaast trof NAC een keer de paal.

Ranglijst
De puntendeling levert NAC een plekje winst op de ranglijst op. De Bredenaars staan voorlopig vijfde. Helmond Sport blijft steken op de negentiende en voorlaatste plaats, drie punten vóór hekkensluiter FC Dordrecht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen