Overslaan en naar de inhoud gaan

Willem II trekt aan Perr Schuurs

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 19:48

Willem II wil Perr Schuurs op huurbasis inlijven.

Dat meldt Ajax Inside.

Nog onduidelijk
De Tilburgse eredivisieclub heeft zijn belangstelling voor de 19-jarige centrumverdediger uit Nieuwstadt bij de Amsterdamse club kenbaar gemaakt. Ajax zou aan een overgang van de oud-Fortunees naar de Brabantse club vooralsnog niet willen meewerken omdat er een aantal belangrijke wedstrijden in de voorronde van de Champions League op het programma staan. Bovendien is nog niet duidelijk of bepalende spelers als De Ligt hun verblijf in Amsterdam verlengen of naar elders vertrekken.

Perr Schuurs verkaste vorig seizoen van Fortuna Sittard naar Ajax, maar heeft bij de hoofdmacht in Amsterdam geen basisplaats.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen