Overslaan en naar de inhoud gaan

Willem II trekt aan Perr Schuurs

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 19:48

Willem II wil Perr Schuurs op huurbasis inlijven.

Dat meldt Ajax Inside.

Nog onduidelijk
De Tilburgse eredivisieclub heeft zijn belangstelling voor de 19-jarige centrumverdediger uit Nieuwstadt bij de Amsterdamse club kenbaar gemaakt. Ajax zou aan een overgang van de oud-Fortunees naar de Brabantse club vooralsnog niet willen meewerken omdat er een aantal belangrijke wedstrijden in de voorronde van de Champions League op het programma staan. Bovendien is nog niet duidelijk of bepalende spelers als De Ligt hun verblijf in Amsterdam verlengen of naar elders vertrekken.

Perr Schuurs verkaste vorig seizoen van Fortuna Sittard naar Ajax, maar heeft bij de hoofdmacht in Amsterdam geen basisplaats.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen