Overslaan en naar de inhoud gaan

Willem II trekt aan Perr Schuurs

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 19:48

Willem II wil Perr Schuurs op huurbasis inlijven.

Dat meldt Ajax Inside.

Nog onduidelijk
De Tilburgse eredivisieclub heeft zijn belangstelling voor de 19-jarige centrumverdediger uit Nieuwstadt bij de Amsterdamse club kenbaar gemaakt. Ajax zou aan een overgang van de oud-Fortunees naar de Brabantse club vooralsnog niet willen meewerken omdat er een aantal belangrijke wedstrijden in de voorronde van de Champions League op het programma staan. Bovendien is nog niet duidelijk of bepalende spelers als De Ligt hun verblijf in Amsterdam verlengen of naar elders vertrekken.

Perr Schuurs verkaste vorig seizoen van Fortuna Sittard naar Ajax, maar heeft bij de hoofdmacht in Amsterdam geen basisplaats.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen