Hoofdverdachte zaak-Willem Evers wil schadevergoeding

De minderjarige jongen die lange tijd hoofdverdachte was in de zaak rond de dood van Willem Evers uit Valkenburg, wil een schadevergoeding van het Openbaar Ministerie.

Justitie laat zaak Willem Evers rusten: jongeren vrijuit

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft besloten om de zaak rondom de dood van Willem Evers (65) in Valkenburg te seponeren. Dat betekent dat vier minderjarige jongens vrijuit gaan.

Rapport NFI: 'Willem Evers niet doodgeslagen tijdens ruzie'

Willem Evers, de man uit Valkenburg die augustus vorig jaar overleed na een confrontatie met jongeren in de wijk Broekhem-Noord, is niet overleden door de klappen die hij opliep.

Valkenburg wil vertrouwen in Broekhem-Noord herstellen

De gemeente Valkenburg heeft een plan om het vertrouwen tussen de buurt Broekhem-Noord, jongeren en de gemeente zelf te herstellen.

Ook vierde verdachte in zaak-Valkenburg vrijgelaten

Ook de vierde verdachte in de zaak van de mishandelde en overleden Willem Evers uit Valkenburg is weer op vrije voeten.

Nieuwe verdachte opgepakt in zaak Willem Evers

Een 16-jarige jongen uit Valkenburg is woensdag opgepakt. De tiener wordt verdacht van betrokkenheid bij de confrontatie eerder deze maand, waarbij de 65-jarige Willem Evers om het leven kwam.

Onduidelijkheid over doodsoorzaak Willem Evers 'hinderlijk'

De gemeente Valkenburg vindt het hinderlijk dat er nog steeds geen duidelijkheid is over de doodsoorzaak van Willem Evers. Dat zegt waarnemend burgemeester Jan Schrijen van Valkenburg.

Ook derde verdachte in zaak-Valkenburg vrijgelaten

Ook de derde verdachte in de zaak rond de dood van Willem Evers uit Valkenburg, een 17-jarige plaatsgenoot, is vrijgelaten. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

Zoon Willem Evers: 'Ze hebben hem gewoon doodgeslagen'

De zoon van de 65-jarige jarige Willem Evers, die vorige week overleed na een confrontatie met een groep jongeren in Valkenburg, zegt dat de tieners zijn vader 'gewoon hebben doodgeslagen'.

Twee jongens in zaak-Valkenburg op vrije voeten

Twee van de drie jongens die waren aangehouden na de dood van Willem Evers uit Valkenburg, worden vrijgelaten.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten