Overslaan en naar de inhoud gaan

Wilders volgt Kim Holland en Donald Duck op Twitter

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2016 - 14:14

Geert Wilders heeft meer dan 600.000 volgers op twitter, maar volgt zelf helemaal niemand. Of toch?

De politieke redactie van RTL Nieuws ontdekte namelijk dat de Venlose politicus een geheim Twitterprofiel heeft. En onder de naam @Frank38 volgt hij wel mensen.

Donald Duck
Met dat account volgt Wilders onder meer compleet Duckstad. Niet alleen oom Donald kan namelijk op aandacht van de PVV-leider rekenen, ook van Donalds neefjes, de zware jongens, Katrien Duck en de vervelende buurman Bolderbas blijft Wilders graag op de hoogte.

Kim Holland
Verder blijkt de blonde voorman van de Partij voor de Vrijheid zoals verwacht bijzonder geïnteresseerd in het Israëlische nieuws, maar volgt hij ook - minder verwacht - pornoster Kim Holland.

VVV en Jocus
Zoals bekend heeft Wilders ook zijn oude woonplaats nog hoog in het vaandel staan. Niet alleen volgt hij Venlo's voetbaltrots VVV op de voet, ook carnavalsvereniging Jocus houdt hij in het geheim in de gaten.

Navraag bij Wilders leverde geen reactie op, meldt RTL Nieuws. Wel werden kort na het stellen van de vraag alle tweets verwijderd van het account.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Twitter blokkeert Geert Wilders na #SukkelsD66-tweet
Michael Heemels weer van Twitter verdwenen
Wilders de mist in met oud filmpje 'schokkende' knokpartij
Geert Wilders
'Sorry mr Wilders, ik bedoelde dit symbolies'
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen