Overslaan en naar de inhoud gaan

Wilders volgt Kim Holland en Donald Duck op Twitter

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2016 - 14:14

Geert Wilders heeft meer dan 600.000 volgers op twitter, maar volgt zelf helemaal niemand. Of toch?

De politieke redactie van RTL Nieuws ontdekte namelijk dat de Venlose politicus een geheim Twitterprofiel heeft. En onder de naam @Frank38 volgt hij wel mensen.

Donald Duck
Met dat account volgt Wilders onder meer compleet Duckstad. Niet alleen oom Donald kan namelijk op aandacht van de PVV-leider rekenen, ook van Donalds neefjes, de zware jongens, Katrien Duck en de vervelende buurman Bolderbas blijft Wilders graag op de hoogte.

Kim Holland
Verder blijkt de blonde voorman van de Partij voor de Vrijheid zoals verwacht bijzonder geïnteresseerd in het Israëlische nieuws, maar volgt hij ook - minder verwacht - pornoster Kim Holland.

VVV en Jocus
Zoals bekend heeft Wilders ook zijn oude woonplaats nog hoog in het vaandel staan. Niet alleen volgt hij Venlo's voetbaltrots VVV op de voet, ook carnavalsvereniging Jocus houdt hij in het geheim in de gaten.

Navraag bij Wilders leverde geen reactie op, meldt RTL Nieuws. Wel werden kort na het stellen van de vraag alle tweets verwijderd van het account.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Twitter blokkeert Geert Wilders na #SukkelsD66-tweet
Michael Heemels weer van Twitter verdwenen
Wilders de mist in met oud filmpje 'schokkende' knokpartij
Geert Wilders
'Sorry mr Wilders, ik bedoelde dit symbolies'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen