Overslaan en naar de inhoud gaan

'Wilders is schandvlek voor Venlo'

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2015 - 9:59

Geert Wilders is een 'schandvlek voor Venlo.' Dat vindt wethouder Ramon Testroote.

De PvdA'er zegt dat op Twitter. Testroote reageert op het sociale medium op een bericht van 1Limburg over de toenemende dreiging van Al-Qaida voor Wilders.

Schandvlek
In dat artikel wordt de blonde politicus tot onvrede van de wethouder geassocieerd met Venlo. "Waar is die #Venlo nou weer goed voor @1Limburg? Deze man is een #schandvlek voor #Venlo!", aldus Testroote.

Lees ook: 'Al-Qaida voert jacht op Geert Wilders op'

Schietpartij
Wilders is de laatste dagen weer veelvuldig in het nieuws nadat er maandag op een bijeenkomst in Amerika werd geschoten. Op die bijeenkomst was Wilders een van de belangrijkste sprekers.

Lees ook:
- IS eist aanslag bijeenkomst Wilders op
- Schietpartij op bijeenkomst met Geert Wilders in VS

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Ramon Testroote is wethouder onwaardig'
'Schandvlek' Wilders niet onder indruk van Testroote
Testroote heeft spijt van 'onhandige' Wilders tweet
Baangarantie voor Hulp bij het Huishouden in regio Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen