Overslaan en naar de inhoud gaan

Wilders hoogstwaarschijnlijk naar Venlo voor verkiezingen

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 16:10

Geert Wilders komt in een van de komende dagen hoogstwaarschijnlijk naar Venlo om de lokale PVV te steunen.

De geboortestad van Wilders is één van de drie gemeentes in Limburg waar de PVV meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen. Naast Venlo zijn dat Maastricht en Sittard-Geleen.

Drie zetels
Volgens lijsttrekker Donald
Fijnje van de Venlose PVV zou zijn bezoek een enorme opsteker zijn. "Als Geert hier naartoe komt kan dat zeker twee tot drie zetels schelen", aldus Fijnje. Hij wil de komst nog niet bevestigen. "Het kan erin zitten, ik kan er helaas nog niks over zeggen, maar we doen ons best", zegt Fijnje.

Lees ook: PVV doet gooi naar raadszetel in roerig Venlo

Tweet
Welke dag dat zou zijn is ook nog niet duidelijk. Als
Wilders komt dan maakt de PVV-leider dat zelf bekend via een tweet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen