Overslaan en naar de inhoud gaan

Wilders hervat campagne en komt toch naar Limburg

Geplaatst opwoensdag 1 maart 2017 - 18:14

PVV-voorman Geert Wilders gaat weer campagne voeren voor de Tweede Kamerverkiezingen over twee weken.

De politicus uit Venlo stopte zijn openbare campagne vorige week nadat de dienst die hem beveiligt in opspraak was gekomen.

Beperkt
"We gaan weer het land in. De veiligheidsrisico's zullen tot het minimum worden beperkt", laat
Wilders woensdag in een persbericht weten.

Valkenburg en Heerlen
Het hervatten van de campagne betekent dat de PVV-lijsttrekker toch op campagnebezoek komt in Limburg. Op zaterdag 11 maart trekt hij naar Valkenburg en Heerlen om te flyeren. Op die dag zijn overigens de lijsttrekkers van alle grote partijen in Zuid-Nederland te vinden. Rutte, Asscher, Buma, Pechtold, Roemer en Klaver zijn in Eindhoven bijeen voor het Debat van het Zuiden, georganiseerd door L1 en Omroep Brabant. Geert Wilders sloeg een uitnodiging voor dat debat af.

Waarom Wilders zijn campagne nu weer hervat heeft, is niet precies duidelijk. Mogelijk houdt de beslissing verband met het feit dat zijn PVV terugloopt in bepaalde peilingen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Wilders over beveiligers: 'Dit is heel erg eng'
Geert Wilders
Wilders: 'Het lijkt de wereld op zijn kop'
Geert Wilders verhoord door Rijksrecherche
'Ook kiezer vindt Timmermans beste politicus'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen