Overslaan en naar de inhoud gaan

Wilde achtervolging eindigt tegen lantaarnpaal

Geplaatst opwoensdag 6 maart 2019 - 17:33

In Weert heeft woensdagmiddag een wilde achtervolging plaatsgevonden. Uiteindelijk is de voortvluchtige automobilist tegen een lantaarnpaal in het Belgische Bocholt tot stilstand gekomen.

Bij de achtervolging waren volgens Het Belang van Limburg twintig politiewagens betrokken.

Controle
In de Belgische grensplaats vond een politiecontrole plaats. Toen agenten de bestuurder vanwege zijn opvallende rijgedrag langs de kant wilden zetten, ging hij er plankgas richting Weert vandoor.

Video: Track '88

Assistentie
De politie van Weert heeft assistentie verleend bij de achtervolging over de Kempenweg, Kazernelaan en de Ringbaan-Zuid. De automobilist haalde daarbij halsbrekende toeren uit. Zo heeft hij twee politieauto's geramd en is hij dwars door een wegblokkade heengereden.

Paal
Uiteindelijk werd de BMW van de bestuurder in Bocholt klemgereden. Hij kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De automobilist is opgepakt. Waarom hij er alles aan deed om uit handen van de politie te blijven, moet uit onderzoek blijken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen