Overslaan en naar de inhoud gaan

Wilde achtervolging eindigt na pirouette in de berm

Geplaatst opdonderdag 9 juli 2020 - 7:18

De achtervolging van een gestolen auto is woensdagavond na een pirouette in de berm naast de Postweg in Venlo geëindigd.

De automobilist ging er volgens de wijkagent te voet nog vandoor, maar diep in het bos moest hij de vlucht vanwege vermoeidheid opgeven.

Achtervolging
Aan het eind van zijn dienst spotte de wijkagent op de Beckersweg een gestolen auto. Nadat hij de bestuurder een stopteken gaf, ging de automobilist er vandoor. Hij reed vervolgens met hoge snelheid over drukke kruispunten zonder op het overige verkeer te letten.

Op de Postweg verloor de automobilist de controle over het stuur, tolde rond en kwam in de berm tot stilstand.

Gestolen
Met hulp van twee passanten wist de wijkagent de autodief in het bos aan te houden. Uit het eerste onderzoek bleek dat de auto gestolen was in Venlo-Oost.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen