Overslaan en naar de inhoud gaan

Wilde achtervolging door Heerlen: 'Weg is geen racebaan'

Geplaatst opzondag 12 september 2021 - 13:06

De politie was zaterdag zoet met een scooterrijder in Heerlen, die er tussenuit kneep in de wijk Eikenderveld en voor een wilde achtervolging zorgde.

Tijdens zijn vluchtpoging raakte de bestuurder een tegemoetkomende auto.

Dure bon
Maar dat is nog niet alles. De scooterrijder werd uiteindelijk aangehouden en bekeurd voor te snel rijden, rijden zonder verlichting, het niet dragen van een helm en het negeren van een stopteken. "De openbare weg is geen racebaan. Denk a.u.b. na over de mogelijke gevolgen voor jezelf of andere onschuldige weggebruikers", schrijft de politie.

De scooter is in beslag genomen. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de beschadigde auto.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen