Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil jij de blits maken in een Verstappen-Multipla?

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 7:25

Een échte Formule 1-auto kopen is voor de meeste mensen geen optie. Als alternatief zou je de blits kunnen maken in een unieke Fiat Multipla met de kleuren van de bolide van Max Verstappen.

Peter van Dijk uit Landgraaf biedt op Marktplaats een bijzondere uitvoering van de opmerkelijke auto aan.

Red Fool
Aan de bijzondere Multipla hangt een prijskaartje van 1400 euro. De auto is in 2016 gekocht om hem om te bouwen voor de Budapest Rally 2017. Zo kreeg de auto de kleuren van de renstal van Verstappen, werd er een fraaie spoiler op gemonteerd en werd 'Red Fool' op de zijkanten geplakt. Volgens de verkoper heeft het 'scheurijzer', met een topsnelheid van 170 kilometer per uur, de 4000 kilometer van Amsterdam naar de Hongaarse hoofdstad feilloos afgelegd. Verder is de Multipla voorzien van de nodige nieuwe onderdelen.

F1-seizoen
Verstappen bereidt zich voor op het nieuwe F1-seizoen. De Limburgse coureur heeft de afgelopen dagen zijn nieuwe bolide, de RB15, getest in Barcelona. Op 17 maart staat in de Australische stad Melbourne de eerste race op het programma. Dan wordt er geracet op het Albert Park Street Circuit.

Lees ook: Raceoutfit Verstappen in vertrouwde kleuren

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen