Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wil jij de blits maken in een Verstappen-Multipla?

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 7:25

Een échte Formule 1-auto kopen is voor de meeste mensen geen optie. Als alternatief zou je de blits kunnen maken in een unieke Fiat Multipla met de kleuren van de bolide van Max Verstappen.

Peter van Dijk uit Landgraaf biedt op Marktplaats een bijzondere uitvoering van de opmerkelijke auto aan.

Red Fool
Aan de bijzondere Multipla hangt een prijskaartje van 1400 euro. De auto is in 2016 gekocht om hem om te bouwen voor de Budapest Rally 2017. Zo kreeg de auto de kleuren van de renstal van Verstappen, werd er een fraaie spoiler op gemonteerd en werd 'Red Fool' op de zijkanten geplakt. Volgens de verkoper heeft het 'scheurijzer', met een topsnelheid van 170 kilometer per uur, de 4000 kilometer van Amsterdam naar de Hongaarse hoofdstad feilloos afgelegd. Verder is de Multipla voorzien van de nodige nieuwe onderdelen.

F1-seizoen
Verstappen bereidt zich voor op het nieuwe F1-seizoen. De Limburgse coureur heeft de afgelopen dagen zijn nieuwe bolide, de RB15, getest in Barcelona. Op 17 maart staat in de Australische stad Melbourne de eerste race op het programma. Dan wordt er geracet op het Albert Park Street Circuit.

Lees ook: Raceoutfit Verstappen in vertrouwde kleuren

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen