Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil jij de blits maken in een Verstappen-Multipla?

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 7:25

Een échte Formule 1-auto kopen is voor de meeste mensen geen optie. Als alternatief zou je de blits kunnen maken in een unieke Fiat Multipla met de kleuren van de bolide van Max Verstappen.

Peter van Dijk uit Landgraaf biedt op Marktplaats een bijzondere uitvoering van de opmerkelijke auto aan.

Red Fool
Aan de bijzondere Multipla hangt een prijskaartje van 1400 euro. De auto is in 2016 gekocht om hem om te bouwen voor de Budapest Rally 2017. Zo kreeg de auto de kleuren van de renstal van Verstappen, werd er een fraaie spoiler op gemonteerd en werd 'Red Fool' op de zijkanten geplakt. Volgens de verkoper heeft het 'scheurijzer', met een topsnelheid van 170 kilometer per uur, de 4000 kilometer van Amsterdam naar de Hongaarse hoofdstad feilloos afgelegd. Verder is de Multipla voorzien van de nodige nieuwe onderdelen.

F1-seizoen
Verstappen bereidt zich voor op het nieuwe F1-seizoen. De Limburgse coureur heeft de afgelopen dagen zijn nieuwe bolide, de RB15, getest in Barcelona. Op 17 maart staat in de Australische stad Melbourne de eerste race op het programma. Dan wordt er geracet op het Albert Park Street Circuit.

Lees ook: Raceoutfit Verstappen in vertrouwde kleuren

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen