Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil Boessen vertrekt bij FC Oss

Geplaatst opzaterdag 11 april 2015 - 11:48

Trainer Wil Boessen vertrekt aan het einde van het seizoen bij FC Oss. De Sittardenaar en de club konden geen overeenstemming bereiken over verlenging van zijn contract.

Beide partijen waren lang in onderhandeling over een nieuw contract, maar konden het uiteindelijk niet eens worden over de voorwaarden. Het verblijf van Boessen in Oss blijft daardoor beperkt tot één seizoen.

De 50-jarige trainer kent met het financieel beperkte FC Oss een uitermate succesvol seizoen. Zijn ploeg won de derde periode en staat momenteel zesde in de Jupiler League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Wil Boessen Coach FC Den Bosch 1Limburg
Wil Boessen beste trainer in vierde periode
Wil Boessen ontslagen bij FC Oss
Boessen genomineerd als beste trainer Jupiler League
Wil Boessen Coach FC Den Bosch 1Limburg
Wil Boessen betreurt vertrek bij FC Oss
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen