Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil Boessen keert terug in de Jupiler League

Geplaatst opzaterdag 8 april 2017 - 10:58

Wil Boessen volgt na dit seizoen Wiljan Vloet op als trainer van FC Den Bosch.

Dat maakte de club uit de Jupiler League zaterdag bekend.

Vloet
Voormalig Roda JC-trainer Vloet kondigde begin maart zijn afscheid als trainer aan. Hij wordt manager voetbalzaken bij de Bossche club, die momenteel dertiende staat. Boessen tekende een contract voor een jaar met een optie voor nog een jaar.

Fortuna
Boessen (52) werd een kleine twee jaar geleden ontslagen bij FC Oss, hoewel hij met de ploeg een periodetitel had behaald. Daarna was hij actief als trainer in Thailand. De Sittardenaar had er, voordat hij trainer werd, een lange loopbaan als profvoetballer opzitten. Hij speelde voor Fortuna Sittard, SVV, De Graafschap, opnieuw Fortuna Sittard en Helmond Sport. Als trainer was hij verder actief voor VVV-Venlo en Fortuna Sittard.

"Wil loopt al lange tijd mee in de voetballerij en is zeer ervaren. We zijn er van overtuigd dat hij met zijn kennis en ervaring past bij onze club en in staat is om onze talentvolle spelersgroep beter te maken en verder te brengen", liet algemeen directeur Bert Wernke optekenen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Wil Boessen per direct ontslagen bij FC Den Bosch
Voetbaltrainer Wil Boessen doet gooi naar raadszetel
Ongekende luxe voor Boessen: 'Ja, promotie is besproken'
Fortuna op bezoek bij ploeg van Wil Boessen
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen