Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil Boessen betreurt vertrek bij FC Oss

Geplaatst opmaandag 4 mei 2015 - 16:58

Wil Boessen betreurt de situatie die is ontstaan bij FC Oss. Dat zegt hij tegen L1.

De voetbaltrainer uit Born is maandag op non-actief gesteld.

Lees ook: Wil Boessen ontslagen bij FC Oss

Ambitieloos
Hij zou een onhoudbaar spanningsveld hebben gecreëerd door enkele uitspraken die hij deed. Volgens de directeur liet Boessen zich in verschillende media ontvallen dat de club ambitieloos is. Hij zou meer geld voor spelers willen dan FC Oss zich kan veroorloven.

Emoties
"Emotionele uitspraken die gedaan zijn over mij na mijn vertrek wil ik naast me neerleggen", zegt Boessen. "Belangrijker voor mij is dat we met zijn allen zijn gegroeid en ons ontwikkeld hebben."

Verliespartijen
In februari pakte Boessen nog de periodetitel met de club, waardoor ze verzekerd is van de nacompetitie om promotie naar de eredivisie. De laatste vijf wedstrijden gingen echter verloren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Wil Boessen ontslagen bij FC Oss
Fortuna zet deel kantoorpersoneel op straat
Wil Boessen Coach FC Den Bosch 1Limburg
Wil Boessen beste trainer in vierde periode
Fortuna Sittard en FC Oss spelen gelijk in pittig oefenduel
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen