Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wijler: 'Liever Olympische titel dan nummer één'

Geplaatst opmaandag 22 oktober 2018 - 16:22

Handboogschutter Steve Wijler wil liever een Olympische titel dan de nummer één van de wereld zijn.

Dat zegt hij op zijn eigen schietbaan in Roggel, in gesprek met L1. De huidige nummer één van de wereld sprak daar zijn ambities uit voor de toekomst. "Ik wil graag naar drie Olympische Spelen. Tokio, Parijs en Los Angeles in 2028."

Compound-ambities
Wijler wil op alle edities voor eremetaal gaan. In 2028 hangt hij zijn handboog nog niet aan de wilgen. "Daarna wil ik de overstap maken naar compound-schieten." Dat is de niet-Olympische discipline waar op dit moment provinciegenoot Mike Schloesser de wereldranglijst aanvoert. "In het compound-schieten is veel meer geld in te verdienen. Het is een hele andere tak van sport, maar het lijkt me een mooie uitdaging om daar ook goed in te worden."

Wijler was in Roggel om daar een demonstratie te geven op twee gloednieuwe schietbanen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen