Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijler grijpt in Berlijn naast bronzen plak

Geplaatst opzondag 22 juli 2018 - 15:58

Schutter Steve Wijler heeft zondag bij de wereldbekerwedstrijd in Berlijn naast de derde plaats gegrepen.

De recurvespecialist uit Horn werd afgetroefd door de Australiër Taylor Worth: 6-4.

Eerste en tweede set
Het zag er al snel slecht uit voor Wijler, want zijn opponent won, weliswaar met een klein verschil, de eerste én tweede set. In de derde set deed Wijler met een score van 26-30 iets terug.

Twee keer gelijk
Doordat de vierde set in 29-29 eindigde, wist de Limburger dat hij een ijzersterk slotakkoord op het bord zou moeten schieten om met het brons aan de haal te kunnen gaan. Zover zou het echter niet komen, want de vijfde en laatste set eindigde eveneens in een gelijke stand: 28-28.

Wijler had zich al eerder verzekerd van een plekje in de world cup final in het Turkse Samsun, het toernooi waar tegenstander Worth nu ook naartoe mag.

Mike Schlösser
​Provinciegenoot Mike Schlösser was in Berlijn succesvoller. De compoundschutter uit Weustenrade won zaterdag 'zijn' toernooi en boekte zodoende zijn tweede wereldbekerzege van het seizoen.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen