Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijler grijpt in Berlijn naast bronzen plak

Geplaatst opzondag 22 juli 2018 - 15:58

Schutter Steve Wijler heeft zondag bij de wereldbekerwedstrijd in Berlijn naast de derde plaats gegrepen.

De recurvespecialist uit Horn werd afgetroefd door de Australiër Taylor Worth: 6-4.

Eerste en tweede set
Het zag er al snel slecht uit voor Wijler, want zijn opponent won, weliswaar met een klein verschil, de eerste én tweede set. In de derde set deed Wijler met een score van 26-30 iets terug.

Twee keer gelijk
Doordat de vierde set in 29-29 eindigde, wist de Limburger dat hij een ijzersterk slotakkoord op het bord zou moeten schieten om met het brons aan de haal te kunnen gaan. Zover zou het echter niet komen, want de vijfde en laatste set eindigde eveneens in een gelijke stand: 28-28.

Wijler had zich al eerder verzekerd van een plekje in de world cup final in het Turkse Samsun, het toernooi waar tegenstander Worth nu ook naartoe mag.

Mike Schlösser
​Provinciegenoot Mike Schlösser was in Berlijn succesvoller. De compoundschutter uit Weustenrade won zaterdag 'zijn' toernooi en boekte zodoende zijn tweede wereldbekerzege van het seizoen.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen