Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijler en Bayardo in finale GT-Open in Strassen

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 14:21

Steve Wijler en Gabriela Bayardo hebben in het Luxemburgse Strassen de finale bereikt van de GT Open.

De 22-jarige recurvespecialist Wijler schakelde in de halve finale Rick van de Ven met 7-3 uit en moet het in de eindstrijd opnemen tegen Tom Hall uit Engeland. Wijler uit Horn is als eerste geplaatst, Hall als zesde.

Eindstrijd
Gabriela
Bayardo, de partner van compoundschutter Mike Schloesser, plaatste zich voor de eindstrijd door in de kwartfinale met 6-5 van de Duitse Sarah Reincke te winnen. In de halve finale was zij met 6-4 te sterk voor haar voormalige Mexicaanse landgenote Aida Roman. In de eindstrijd moet Bayardo het opnemen tegen de als eerste geplaatste Casey Kaufhold uit de Verenigde Staten.

Langste eind
Voor Mike
Schloesser, de regerend indoor wereldkampioen, was de GT Open in Strassen na de kwartfinale voorbij. De compoundschutter uit Weustenrade schoot evenveel punten (149) als zijn tegenstander, de Deen Stephan Hansen. Hansen trok in de shoot-off aan het langste eind.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen