Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijler en Bayardo in finale GT-Open in Strassen

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 14:21

Steve Wijler en Gabriela Bayardo hebben in het Luxemburgse Strassen de finale bereikt van de GT Open.

De 22-jarige recurvespecialist Wijler schakelde in de halve finale Rick van de Ven met 7-3 uit en moet het in de eindstrijd opnemen tegen Tom Hall uit Engeland. Wijler uit Horn is als eerste geplaatst, Hall als zesde.

Eindstrijd
Gabriela
Bayardo, de partner van compoundschutter Mike Schloesser, plaatste zich voor de eindstrijd door in de kwartfinale met 6-5 van de Duitse Sarah Reincke te winnen. In de halve finale was zij met 6-4 te sterk voor haar voormalige Mexicaanse landgenote Aida Roman. In de eindstrijd moet Bayardo het opnemen tegen de als eerste geplaatste Casey Kaufhold uit de Verenigde Staten.

Langste eind
Voor Mike
Schloesser, de regerend indoor wereldkampioen, was de GT Open in Strassen na de kwartfinale voorbij. De compoundschutter uit Weustenrade schoot evenveel punten (149) als zijn tegenstander, de Deen Stephan Hansen. Hansen trok in de shoot-off aan het langste eind.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen