Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijler bereikt individuele én teamfinale in Salt Lake City

Geplaatst opzaterdag 23 juni 2018 - 19:12

Steve Wijler heeft bij WB-wedstrijden handboogschieten in Salt Lake City de individuele én de teamfinale bereikt op het olympische onderdeel recurve.

Na een matige kwalificatieronde (19de) kwam de handboogschutter uit Horn op stoom. Hij versloeg achtereenvolgens de Amerikaan Ellison, de Indiër Das en de Fransman Chirault. In de finale is de ervaren Italiaan Mauro Nespoli tegenstander van Wijler.

Brons
In de landenwedstrijd gaan
Wijler, Van den Berg en Van Tongeren voor goud. China is zondag de tegenstander in de eindstrijd. De in Mexico geboren Gaby Bayardo, partner van Mike Schloesser en wonend in Weusten, strijdt zondag bij haar eerste optreden voor Nederland om het brons.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen