Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijkverpleegkundigen tot over oren in het werk

Geplaatst opmaandag 23 maart 2015 - 21:44

De wijkverpleegkundigen hebben het razenddruk nu zij nog maar een maand hebben om alle zorgindicaties klaar te hebben.

Voor 1 mei moeten alle indicaties voor mensen die zorg nodig hebben duidelijk zijn.

Beoordeling
Maud Katzschner is wijkverpleegkundige en werkt in Maastricht. Zij moet beoordelen of mensen alle zorg die ze al kregen nog nodig hebben, of dat een deel van de zorg door mantelzorgers kan worden overgenomen. Er moet tenslotte bezuinigd worden.

Complexer
Nu de overheid wil dat mensen steeds langer thuis blijven wonen, betekent dit ook dat de zorgaanvragen steeds complexer zijn. Aan de wijkverpleegkundige de taak om met deze twee uitgangspunten tot een goede zorgindicatie te komen.

L1
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Proef thuishulp Venlo mislukt
Domestica thuiszorg failliet, honderd banen op de tocht
Kantoorpersoneel steekt handen uit de mouwen in thuiszorg
Vakantie zorgt voor problemen bij thuiszorgorganisaties
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen