Overslaan en naar de inhoud gaan

Wietpand in Molenhoek gesloten

Geplaatst opdonderdag 13 oktober 2016 - 14:59

Een pand in het centrum van Molenhoek is donderdag gesloten. In de woning trof de gemeente een wietkwekerij aan met illegale stroomvoorziening.

De gemeente heeft de sloten van het huis vervangen. Op het betreden van het pand staat nu een forse geldboete. "In onze gemeente tolereren wij geen drugscriminaliteit", zegt burgemeester Gradisen van Mook en Middelaar. "Drugsdelicten ontwrichten de samenleving en er is vrijwel altijd een relatie met georganiseerde criminaliteit."

Illegale stroomvoorziening
Daar komt nog eens bij dat de illegale stroomvoorziening behoorlijk gevaarlijk kan zijn. "De brandveiligheid van mensen en goederen is in het geding", zegt Gradisen. "Niet alleen in het desbetrefffende pand, maar ook in de directe omgeving."

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Burgemeester sluit drugspand in Melick
Burgemeester sluit drugspand in Bocholtz
Politie ontdekt 80 kilogram hennep in woning Roermond
Twee Limburgers betrokken bij illegaal drugslab
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen