Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenster Sabrina Stultiens naar ploeg van Marianne Vos

Geplaatst opmaandag 21 augustus 2017 - 8:02

Sabrina Stultiens fietst vanaf komend wielerseizoen voor WM3 Pro Cycling.

De 24-jarige wielrenster uit Meijel kwam in het verleden al drie jaar voor die ploeg uit, en wordt nu weer herenigd met Marianne Vos en ploegleider Jeroen Blijlevens.

Knieblessure
Stultiens, ook actief als veldrijdster, komt over van Team Sunweb. Stultiens stond vanwege een knieblessure lange tijd aan de kant.

Stappen
"Ik heb dit jaar heel veel stappen voorwaarts gezet, mede dankzij de steun van m'n huidige ploeg. Tegelijkertijd voel ik dat er nog meer in zit", aldus Stultiens. "Ik zie ernaar uit om bij mijn nieuwe werkgever mijn grenzen te ontdekken en waar mogelijk zelfs te verleggen."

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Sabrina Stultiens uit Meijel wint opnieuw
Griep velt Sabrina Stultiens één dag voor WK
Stultiens uit Meijel vijftiende bij WK in Tsjechië
Mannen spelen geen rol, Stultiens 14e in Waalse Pijl
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen