Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenster gewond: politie zoekt getuigen

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 11:55

De politie hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over een incident waarbij een wielrenster gewond is geraakt.

Het gebeurde een week geleden, op zondag 11 augustus, rond 19:30 uur. Dat meldt de Politie Peel en Maas op Facebook.

Buitengebied
De politie lijkt in het duister te tasten over wat zich precies heeft afgespeeld op de splitsing van de Veestraat met de Conenweg en de Slinkstraat, in het buitengebied tussen Heythuysen en Baexem. Of er bij het incident andere weggebruikers betrokken waren, is onbekend.

Geel-rood wielershirt
De wielrenster was op dat moment gehuld in een geel met rood wielershirt. Daarnaast droeg ze een witte helm. De politie hoopt dat getuigen die meer over de zaak kunnen vertellen zich melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen