Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenster gewond: politie zoekt getuigen

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 11:55

De politie hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over een incident waarbij een wielrenster gewond is geraakt.

Het gebeurde een week geleden, op zondag 11 augustus, rond 19:30 uur. Dat meldt de Politie Peel en Maas op Facebook.

Buitengebied
De politie lijkt in het duister te tasten over wat zich precies heeft afgespeeld op de splitsing van de Veestraat met de Conenweg en de Slinkstraat, in het buitengebied tussen Heythuysen en Baexem. Of er bij het incident andere weggebruikers betrokken waren, is onbekend.

Geel-rood wielershirt
De wielrenster was op dat moment gehuld in een geel met rood wielershirt. Daarnaast droeg ze een witte helm. De politie hoopt dat getuigen die meer over de zaak kunnen vertellen zich melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen