Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenster Blaak blijft Limburgs team trouw

Geplaatst opwoensdag 31 januari 2018 - 15:27

Wereldkampioen Chantal Blaak blijft tot en met 2020 bij het Limburgse wielerteam Boels-Dolmans. Dat maakte het team woensdag bekend op de teampresentatie in Heerlen.

De wielrenster had nog andere opties maar kiest er voor om bij het team te blijven. "Ik heb heel veel stappen gezet, een mooie ontwikkeling meegemaakt. Ik voel me heel erg thuis bij de ploeg en ik zie geen enkele reden om weg te gaan." Blaak pakte vorig jaar verrassend de wereldtitel in het Noorse Bergen.

Hoogtepunt
Boels Dolmans heeft behalve Blaak ook Olympisch kampioen Anna van der Breggen onder contract staan. Zij maakt zich op voor het nieuwe seizoen. Het WK in Tirol in september moet uiteindelijk haar hoogtepunt worden. "Ik kan op drie fronten meedoen, op de individuele tijdrit, de ploegentijdrit én de wegwedstrijd. Het parcours ziet er goed uit voor mij. Ik hoop dan in vorm te zijn om voor een wereldtitel te gaan."

Mooie trui
Chantal Blaak daarentegen wil vooral genieten van haar regenboogtrui dít seizoen en verwacht niet nog een keer te kunnen stunten op het WK. "Ik heb het parcours gezien en het is niet mijn parcours. Dus ik ga nu genieten van die mooie trui."

Het seizoen begint voor het team met Omloop het Nieuwsblad op 24 februari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen