Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenster Blaak blijft Limburgs team trouw

Geplaatst opwoensdag 31 januari 2018 - 15:27

Wereldkampioen Chantal Blaak blijft tot en met 2020 bij het Limburgse wielerteam Boels-Dolmans. Dat maakte het team woensdag bekend op de teampresentatie in Heerlen.

De wielrenster had nog andere opties maar kiest er voor om bij het team te blijven. "Ik heb heel veel stappen gezet, een mooie ontwikkeling meegemaakt. Ik voel me heel erg thuis bij de ploeg en ik zie geen enkele reden om weg te gaan." Blaak pakte vorig jaar verrassend de wereldtitel in het Noorse Bergen.

Hoogtepunt
Boels Dolmans heeft behalve Blaak ook Olympisch kampioen Anna van der Breggen onder contract staan. Zij maakt zich op voor het nieuwe seizoen. Het WK in Tirol in september moet uiteindelijk haar hoogtepunt worden. "Ik kan op drie fronten meedoen, op de individuele tijdrit, de ploegentijdrit én de wegwedstrijd. Het parcours ziet er goed uit voor mij. Ik hoop dan in vorm te zijn om voor een wereldtitel te gaan."

Mooie trui
Chantal Blaak daarentegen wil vooral genieten van haar regenboogtrui dít seizoen en verwacht niet nog een keer te kunnen stunten op het WK. "Ik heb het parcours gezien en het is niet mijn parcours. Dus ik ga nu genieten van die mooie trui."

Het seizoen begint voor het team met Omloop het Nieuwsblad op 24 februari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen