Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenners strijden op Cauberg om Amstel Radler Challenge

Geplaatst opvrijdag 17 april 2015 - 16:59

Tientallen wielrenners gaan vrijdagavond de strijd met elkaar op de Cauberg. De renners doen mee aan de eerste editie van de Amstel Radler Challenge.

Op het 500 meter lange parcours op de Cauberg nemen wielrenners, schaatsers en amateur het in één-tegen-één gevechten tegen elkaar op.

Bekende deelnemers
Onder de prominente deelnemers zijn onder meer schaatsers Stefan Groothuis en Wouter Olde Heuvel en wielrenners Michael Boogerd en Erik Dekker.
Directeur van het voorproefje op de Amstel Gold Race is voormalig schaatser Mark Tuitert.

'Schaatser wint race'
Volgens de Olympisch Kampioen van 2010 zal de titel niet naar een wielrenner gaan. "Het is heel zwaar en het explosieve rijden past beter bij een schaatser", zegt Tuitert.
De Amstel Radler Challenge wordt vrijdagavond vanaf 21:00 uur gereden op de Cauberg in Valkenburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Nieuw onderdeel voor jubilerende Amstel Gold Race
Nieuwe Gold Race: Boogerd vreest massaspurt zonder Cauberg
Amstel Gold Race live te volgen via 1Limburg
Liveblog: jubileumeditie Amstel Gold Race
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen