Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenner na zware val met traumaheli naar ziekenhuis

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 14:26

Een wielrenner is woensdagmiddag ernstig ten val gekomen in Roggel.

Dat gebeurde rond 13:20 uur aan de Heldensedijk (N562).

Traumahelikopter
Omstanders boden direct eerste hulp aan in afwachting van de hulpdiensten. Die namen het over en tilden de man op de brancard om hem vervolgens naar de traumahelikopter te brengen. Daarmee is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Het gaat volgens een correspondent ter plaatse om een 72-jarige man die ernstig hoofdletsel heeft opgelopen. Het is nog niet bekend hoe hij ten val is gekomen.

Foto: Weertdegekste.nl

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen