Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenner gewond bij verkeersongeluk

Geplaatst opzondag 3 juni 2018 - 14:28

Bij een aanrijding tussen een wielrenner en een auto is de fietser gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde zondagmiddag rond 13:00 uur in Wijnandsrade, waar de Kerskensboomweg kruist met Niethuizen. De weg is onderdeel van de route van de Ronde van Limburg, die zondag verreden wordt.

Waarschijnlijk ging het mis toen de bestuurster van de auto de wielrenner over het hoofd zag. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen