Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielrenner betaalt rekening en steelt vervolgens telefoon

Geplaatst opvrijdag 8 april 2016 - 11:13

De eigenaresse van Café Zaal 't Vöske in Berg en Terblijt is laaiend. Afgelopen zaterdag heeft een klant haar telefoon gestolen onder toeziend oog van de bewakingscamera.

Op de beelden is te zien dat de wielrenner eerst nog netjes zijn rekening betaalt. Op het moment dat de eigenaresse zich omdraait, gapt hij vervolgens haar witte iPhone 5S.

750 keer gedeeld
Via Facebook heeft ze een oproep geplaatst met de vraag of de dader zo snel mogelijk haar telefoon terug komt brengen. Het filmpje van de dader is inmiddels al ruim 750 keer gedeeld. Bekijk hieronder de beelden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sirene zwaailicht
Politieauto total loss na achtervolging in Sittard
Bomen met gif geïnjecteerd in Berg en Terblijt
De week in beeld: Witte zakdoekjes, een explosie en brand
Grote brand in loods in Berg en Terblijt
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen